Ga naar de website van Interaxi
Breewel Transport is een familiebedrijf met ruim 140 eenheden en vestigingen in Nederland en Frankrijk.

Harold Hamstra Personeels- en Kwaliteitsmanager Breewel

"Wij denken en werken liever actief mee dan dat we passief afwachten wat de nieuwe technologieën ons brengen."

Breewel Transport

Breewel Transport is een familiebedrijf met ruim 140 eenheden en vestigingen in Nederland en Frankrijk. Wij houden ons bezig met geconditioneerde, fijnmazige distributie van bloemen en planten, voornamelijk richting Frankrijk.

Onze kracht zit in ons fijnmazige netwerk. Daardoor zijn wij in staat te leveren op elk gewenst adres: bij kwekers, bij grossiers, bij supermarkten en zelfs tot op winkelniveau. Plezier hebben in je vak en kwaliteit willen leveren, dat is wat ons al meer als 60 jaar beweegt. Wij werken snel, nauwkeurig en goed georganiseerd. Door continu te streven naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en opleiding van onze medewerkers, laten we niets aan het toeval over. Dit vormt de basis van ons succes.

De rol van Breewel Transport in 'van Plant tot Klant' is het deel van het transport verzorgen vanaf Hamiplant, naar de eindgebruiker in Frankrijk. Vanaf Honselersdijk word er via Hazeldonk naar Frankrijk transporteren. Dit doen wij door middel van een crossdock-systeem, waardoor de planten efficiënt en op tijd naar de eindgebruiker geleverd kunnen worden. Vanuit ons streven naar continue verbeteringen op het gebied van kwaliteit en efficiëntie willen wij onze bijdrage leveren aan dit project. Wij denken en werken liever actief mee dan dat we passief afwachten wat de nieuwe technologieën ons brengen.

Naar de website van Breewel Transport

Deelnemers

 
Zuydgeest de Lier
Oriental Group
Strijbisverbeek
Bromelia Specialist
Sierteelt Direct
Hamiplant
NoviFlora
Vida Verde
Floréac
Lievaart
Breewel Transport