Ga naar de website van Interaxi
Zuydgeest de Lier is als kweker de eerste schakel in de keten.

Michiel Rozema, Product Solution Manager bij Microsoft Nederland

"Het project ‘Van Plant tot Klant’ is een prachtig voorbeeld van de waarde van informatietechnologie."

Microsoft Nederland

Microsoft is de wereldwijde marktleider in software, services en oplossingen die mensen en organisaties helpen hun volledige potentieel te benutten. Het Microsoft applicatieplatform is een geïntegreerde verzameling oplossingen en technologieën die uw organisatie in staat stellen te innoveren en strategisch voordeel te behalen.

Innoveren kan door bijvoorbeeld bestaande systemen te koppelen, processen te automatiseren en te integreren met ketenpartners. Maar ook door uw medewerkers toegang te geven tot informatie die nodig is om goede beslissingen te nemen. Met oplossingen als SQL Server, BizTalk Server en SharePoint Server kunt u significante winst behalen in termen van kosten, productiviteit en innovatie.

In ‘Van Plant tot Klant’ wordt gebruik gemaakt van Microsoft BizTalk RFID, een innovatief platform waarmee geavanceerde RFID- en sensoroplossingen kunnen worden ontwikkeld en beheerd. BizTalk RFID functioneert hierbij als middleware waarmee RFID-apparaten van een groot aantal verschillende leveranciers op een uniforme manier in een oplossing kunnen worden ingezet en beheerd. BizTalk RFID is onderdeel van BizTalk Server, waarmee transacties tussen de verschillende partijen in de keten kunnen worden afgehandeld.

Moderne ondernemingen zien in dat er winst te halen valt uit de samenwerking met andere bedrijven en instellingen. Het project ‘Van Plant tot Klant’ is een prachtig voorbeeld van de waarde van informatietechnologie, en met name Microsoft BizTalk Server, in de realisatie van die samenwerking.

Naar de website van Microsoft BizTalk RFID

Partners