Ga naar de website van Interaxi
Bedrijf in het kort

Ryan Duffels, Channel Account Manager - Motorola

"en daarnaast een bijdrage te leveren aan verdere optimalisatie van een van de belangrijkste bedrijfstakken in Nederland."

Motorola

Motorola staat wereldwijd bekend als innovator op het gebied van communicatie. Het bedrijf richt zich daarbij vooral op het voortdurend vernieuwen van de mogelijkheden voor consumenten, bedrijven en overheden om contacten te leggen en onderhouden in een steeds ambulantere samenleving.

Het productportfolio omvat breedband communicatie-infrastructuren, oplossingen voor mobielebedrijfscommunicatie en oplossingen voor de openbare orde en veiligheid, inclusief de mobiele apparatuur daarvoor. Motorola ontwikkelt ook infrastructuren en apparatuur voor de distributie van high-definition video.

De voornaamste reden voor Motorola om deel te nemen aan 'Van Plant tot Klant' concept, is vanwege het hoge innovative karakter en dat het een van de eerste RFID projecten in Nederland is waarbij RFID tagging technologie toegepast gaat worden in een volledige keten. Van kweker tot en met de retailer, met daartussenin de veilingen, transporteurs, exporteurs en groothandelaren. In al deze verschillende keten-partijen zitten veel bestaande Motorola klanten die al eerder de wens hebben aangegeven om hun bestaande systemen uit te willen breiden met RFID technologie.

Door de participatie in het 'Van Plant tot Klant' traject ziet Motorola kans haar bestaande- en nieuwe klanten te helpen bij deze stap en daarnaast een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van de processen en concurrentiepositie van een van de belangrijkste bedrijfstakken in Nederland. Hierbij is Motorola Enterprise Mobility Solutions door de samenwerkende deelnemers geselecteerd als Hardware provider voor de RFID Readers en bijbehorende antennes.

Naar de website van Motorola

Partners