Ga naar de website van Interaxi
QYN levert Narrowcastingdiensten aan uiteenlopende bedrijven.

Hans–Christiaan de Vaan, directeur QYN

"Met dit project kunnen wij laten zien hoe je met Narrowcasting een proces transparant kan maken."

QYN, Narrowcasting van KPN

QYN, Narrowcasting van KPN, winnaar Gouden Pauw 2009 en DSE Apex Award, is gevestigd in Rosmalen en levert Narrowcastingdiensten aan uiteenlopende bedrijven. QYN is integrator van media technologieën en is daarmee in staat haar klanten optimaal te ondersteunen bij de inzet van Narrowcasting voor een maximaal rendement. Zowel waar het gaat om de content als met betrekking tot de techniek en installatie.

Voor het managen van een logistiek proces zoals het vervoeren van bloemen en planten op een veiling is hoogwaardig logistiek management noodzakelijk, ter ondersteuning hiervan wordt RFID ingezet in combinatie met Narrowcasting schermen. Deze oplossing zorgt ervoor dat exporteurs, kwekers en transporteurs overzicht blijven houden over wat, waar, en op welk moment is. De logistieke informatie uit de RFID scanners kunnen nu ook met behulp van Narrowcasting schermen direct realtime bij de RFID poort zichtbaar gemaakt worden. Dit biedt extra voordelen omdat hierdoor direct bij het passeren van een kar met bloemen en/of planten de juiste actie kan worden genomen (routering, opslag,..) of eventueel direct corrigerend kan worden opgetreden. Narrowcasting maakt de informatie zichtbaar.

QYN levert, installeert, beheert en verleent service op, de gehele Narrowcasting oplossing. Daarnaast ontwikkelde QYN de koppelingen met de RFID systemen aan het content management systeem van QYN waardoor de RFID informatie realtime zichtbaar wordt.

Naar de website van QYN

Partners